Orthomoleculaire geneeskunde

Orthomoleculaire Geneeskunde
 
Ervaar de kracht van gepersonaliseerde voeding met orthomoleculaire geneeskunde. Leer hoe onze praktijk uw gezondheid van binnenuit kan optimaliseren.”
 

Orthomoleculaire geneeskunde richt zich op het behouden of verbeteren van de algehele gezondheid. Door de juiste voedingsstoffen aan te vullen, kan het lichaam beter functioneren en kunnen mogelijke gezondheidsproblemen worden voorkomen.

Behandeling van specifieke aandoeningen:

Orthomoleculaire geneeskunde kan ook worden ingezet bij de behandeling van specifieke aandoeningen, zoals depressie, spijsverteringsproblemen, LongCovid klachten, vermoeidheid, hormonale disbalans, immuunstoornissen en meer. Door gerichte voedingsaanpassingen en supplementen kan de gezondheid verbeteren en symptomen verminderen.

Voor onafhankelijke voedingssupplementen info kijk hier: https://kijkopvoedingssupplementen.nl

Healthy Ageing

Leer hoe levensstijlkeuzes zoals voeding, lichaamsbeweging en stressmanagement optimaal ouder worden kunnen ondersteunen, ondersteund met voedingssuppelementen

Voor meer energie, minder stress, een jonge uitstraling en een beter geheugen. Healthy-ageing staat voor het vertragen of zelfs het omkeren van het  verouderingsproces. In wetenschappelijke kringen wordt de cumulatieve schade door vrije radicalen, ook wel oxidatieve stress genoemd, gezien als een van de belangrijkste redenen van veroudering. Door onder andere een gerichte toediening van o.a. voedingssupplementen, kunnen we dit proces een halt toeroepen en een zichtbare of voelbare verjonging teweegbrengen.

 

BioEnergieScan

Ontdek het potentieel van bio-energiescanning, en hoe het subtiele onevenwichtigheden in het energieveld van uw lichaam kan detecteren.”

De quantumanalyse is een andere baanbrekende techniek die wordt gebruikt in combinatie met de BioEnergyScan. Deze analyse maakt gebruik van geavanceerde algoritmen en patronen om informatie te verzamelen over jouw energetische systeem. Het onthult niet alleen de gebieden die aandacht nodig hebben, maar biedt ook inzichten in mogelijke oorzaken van disbalans.

Kies vandaag nog voor een bodyscan  en ontdek de kracht van deze revolutionaire benadering van gezondheid. Neem de controle over je welzijn en ervaar een verbeterde levenskwaliteit op zowel fysiek als emotioneel niveau.

Voedingsbewustzijn

Optimaliseer je welzijn met biologische voeding: Ontdek hoe het je energie verhoogt en je immuunsysteem versterkt.

Wanneer we ons bewust zijn van gezonde (BIO) voeding, kunnen we de juiste keuzes maken om onze cellen en organen en het energielichaam optimaal te voeden.

Gezonde voeding speelt immers een essentiële rol bij het bevorderen van onze algehele gezondheid en welzijn.

Door gezonde ( BIO) voeding te consumeren, kunnen we ons energieniveau verhogen, ons immuunsysteem versterken en het risico op chronische ziekten verminderen.

Voedings bewustzijn helpt je de juiste gezonde keuzes te maken voor je gezondheid.

 

Kruidengeneeskunde

Ontdek hoe kruiden niet alleen de symptomen kunnen ondersteunen, maar ook de algehele gezondheid.”

Kruidengeneeskunde, ook wel fytotherapie genoemd, is een holistische benadering van genezing waarbij kruiden en planten worden gebruikt voor medicinale toepassingen. Het is gebaseerd op de overtuiging dat de natuur genezende eigenschappen biedt die kunnen bijdragen aan het herstel en behoud van de gezondheid. Kruidengeneeskunde maakt gebruik van de actieve verbindingen in planten om specifieke gezondheidsproblemen aan te pakken.

Er zijn talloze kruiden die worden gebruikt in de kruidengeneeskunde. Enkele populaire kruiden zijn ginseng, echinacea, kamille en kurkuma. Elk kruid heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en toepassingen. Ginseng wordt bijvoorbeeld gebruikt voor energie en stressverlichting, terwijl kamille vaak wordt gebruikt als kalmerend middel.

Klassieke homeopathie

Ontdek de natuurlijke helende kracht van homeopathie! Ontdek hoe onze praktijk uw holistische welzijn kan ondersteunen.

De werking van homeopathie berust op het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Door het toedienen van sterk verdunde natuurlijke stoffen, genaamd homeopathische remedies, wordt het lichaam gestimuleerd om op een natuurlijke manier te reageren en te genezen. De remedies activeren de vitale kracht, ook wel levenskracht genoemd, die aanwezig is in alle levende organismen. De homeopathische benadering is gebaseerd op het idee dat symptomen van ziekte een externe manifestatie zijn van een interne onbalans. Door het behandelen van de onderliggende oorzaak, wordt er gestreefd naar het herstellen van het evenwicht en het herstellen van de gezondheid.

Bij spijsverteringsproblemen kan homeopathie helpen bij het verlichten van symptomen zoals maagzuur, brandend maagzuur, constipatie en prikkelbare darmsyndroom. Voor vrouwen met hormonale onbalans, zoals menstruatieklachten, premenstrueel syndroom (PMS) en menopauzale klachten, en nog veel meer, kunnen homeopathische remedies verlichting bieden zonder de bijwerkingen van conventionele medicatie. Daarnaast kunnen homeopathische middelen ondersteuning bieden bij het beheersen van stress, angst en depressie.
2023: https://homeopathie.nl/nieuw-onderzoek-bevestigt-homeopathie-werkt-beter-dan-placebo/